Datacolor har utvecklat ett komplett sortiment av färgmätnings instrument för att digitalisera färgprover och kommunicera exakta numeriska värden

Datacolor 800/850

Datacolor 800 familjen är nästa generation av marknadens enda riktiga "Close tolerans" spektrofotometer som säkerställer att kulörprover kan överföras digitalt. 800 familjen har en kamera för perfekt prov placering. Serien är helt bakåtkompatibel med den befintliga flottan av Datacolor 600 färgmätare.

läs mer

Datacolor 500/550

Datacolor 500 familjen erbjuder ett ekonomiskt alternativ för en högpresterande färgmätare med förbättrad hastighet och avancerad teknik, samtidigt som man garanterar kompatibilitet med den befintliga flottan av Datacolor 400 spektrofotometer.

läs mer

Datacolor 200

Datacolor 200 erbjuder pålitlig och lättanvänd färgmätning. Den är helt bakåtkompatibel med den befintliga Datacolor 110. Instrumetet har en kompakt och modern design med plug and play drift.

läs mer

Datacolor CHECK 3

Med CHECK 3 bärbara spektrofotometer fortsätter Datacolor traditionen av "best-in-class" färgmätningsinstrument. Förbättrad användarvänlighet med ett nytt modernt användargränssnitt, förbättrad Bluetooth, och belyst prov-port, gör det möjligt för CHECK 3 att leverera korrekta färgdata.

läs mer

Datacolor 20D

Datacolor 20D är en användarvänlig bärbara färgmätare som gör det möjligt att göra en noggrann kulörmätning av ett brett utbud av prover - var som helst i butiken eller ute hos kunden.

läs mer

Datacolor 45G CT

Datacolor 45G CT ger fullständig kontroll av färg och glans. Med bäst i klassen gällande repeterbarhet och "inter-instrument agreement", är Datacolor 45G CT den enda bärbara 45/0 spektrofotometer som erbjuder snäva toleranser ("CT") för både kulör och glans.

läs mer

Datacolor 45G

Datacolor 45G ger samtidig kontroll av färg och glans med bäst-i-klassen prestanda, även på strukturerade ytor. Med en inbyggd 60 ° glansmätare, möjliggör Datacolor 45G spektrofotometer fullständig kontroll och noggrann korrelation till visuell bedömning.

läs mer

Datacolor Datacolor 45S

Den Datacolor 45S ger mycket noggrann mätning av färg med en nära korrelation till visuell bedömning. Med Bluetooth®-och programvara Datacolor TOOLS kvalitetskontroll, erbjuder den portabla 45S spektrofotometer en utmärkt kombination av prestanda och värde.

läs mer

Datacolor 45IR

Datacolor 45IR ger en unik 3 i 1-lösning för formulering och kvalitetskontroll av säkerhetsfärg. En bärbar spektrofotometer, en VIS-NIR sensor och en densitometer. Datacolor 45IR erbjuder en kraftfull kombination av prestanda och värde.

läs mer