Datacolor har utvecklat ett komplett sortiment av färgmätnings instrument för att digitalisera färgprover och kommunicera exakta numeriska värden

Datacolor 800/850

Datacolor 800 familjen är nästa generation av marknadens enda riktiga "Close tolerans" spektrofotometer som säkerställer att kulörprover kan överföras digitalt. 800 familjen har en kamera för perfekt prov placering. Serien är helt bakåtkompatibel med den befintliga flottan av Datacolor 600 färgmätare.

Datacolor 500/550

Datacolor 500 familjen erbjuder ett ekonomiskt alternativ för en högpresterande färgmätare med förbättrad hastighet och avancerad teknik, samtidigt som man garanterar kompatibilitet med den befintliga flottan av Datacolor 400 spektrofotometer.

Datacolor 200

Datacolor 200 erbjuder pålitlig och lättanvänd färgmätning. Den är helt bakåtkompatibel med den befintliga Datacolor 110. Instrumetet har en kompakt och modern design med plug and play drift.

Datacolor CHECK 3

Med CHECK 3 bärbara spektrofotometer fortsätter Datacolor traditionen av "best-in-class" färgmätningsinstrument. Förbättrad användarvänlighet med ett nytt modernt användargränssnitt, förbättrad Bluetooth, och belyst prov-port, gör det möjligt för CHECK 3 att leverera korrekta färgdata.

Datacolor 20D

Datacolor 20D är en användarvänlig bärbara färgmätare som gör det möjligt att göra en noggrann kulörmätning av ett brett utbud av prover - var som helst i butiken eller ute hos kunden.

Datacolor 45G CT

Datacolor 45G CT ger fullständig kontroll av färg och glans. Med bäst i klassen gällande repeterbarhet och "inter-instrument agreement", är Datacolor 45G CT den enda bärbara 45/0 spektrofotometer som erbjuder snäva toleranser ("CT") för både kulör och glans.

Datacolor SpectraVision

Datacolor SpectraVision gör det möjligt att objektivt mäta och digitalt kommunicera färgen på "de omätbara - tryck, trims, garn, snören etc." för att därmed spara kostnader och förkorta tiden från koncept till konsument.