Vi erbjuder mjukvaror för färgmätning, kvalitetskontroll, receptframtagning och hantering av recept från lab och produktion till Point-of-Sale i butik.

Datacolor Tools 2

Datacolor TOOLS 2.0 är en modern, lättanvänd och funktionsrik kulörkontroll QC mjukvara för textil, färg, plast, tryck, papper och kosmetikaindustrin. TOOLS 2.0 gör det möjligt att analysera, kommunicera och visualisera korrekta resultat gällande färger. Allt i ett modernt och flexibelt gränssnitt.

läs mer

Datacolor Match Textile 2

Datacolor MATCH TEXTILE ger förbättrad funktionalitet och ökad användarvänlighet. Ett överlägsen resultat vid matchning och korrigeringar.

läs mer

Datacolor PAINT 2

Med ett helt nytt användargränssnitt, snabb och enkel färgsökning, labbkvalitet matchning och smidig anslutning till dosering. En enda dator för att kostnadseffektivt hantera både färgmatchning och dosering. Streck-kods skanning möjliggör att arbetsflödet kan automatiserar.

läs mer

Datacolor Match Pigment 3

Datacolor MATCH PIGMENT är en kraftfull och exakt färgformulering programvara för färg, pigment och plastindustrin. Med kraftfulla verktyg för att optimera recept och en nyare, snabbare matchningsmotor, ökar MATCH PIGMENT effektiviteten och produktiviteten i både lab och produktion.

läs mer

Wash Efficency Tester 2

Denna programvara är speciellt framtagen för att testa tvätteffektivitet på tvättmaskiner och tvättmedel. Testmetod för tvättmaskiner är enligt IEC / EN 60456 Standard.

läs mer