SpectraVision

May 8, 2018

SpectraVision, en lösning som gör det möjligt för företag att objektivt mäta och digitalt kommunicera färgen på tidigare "ej mätbara material", inklusive flerfärgstryck, trim, garn, blixtlås och spets, vilket sparar kostnader och avsevärt förkortar tiden från koncept till konsument.

Match Pigment 4.0

Jan 16, 2018

Match Pigment-mjukvaran som används av många av världens ledande färgtillverkare har kommit i ny version.

Match Pigment 4.0 inkluderar ytterligare fördelar, till exempel:  

  • Förkorta formuleringstiden med upp till 50%

  • Automatisk överföring av flera formler till dispenserkön

  • Stödjer större anpassade/individuella match kriterier

  • Förbättra produktkvaliteten genom att säkerställa färgkompatibilitet

  • Förbättrat användargränssnitt

https://www.datacolor.com/press-releases/datacolor-releases-match-pigment-4-0-color-formulation-software/

Plastteknik Nordic -17

Apr 20, 2017

Välkommen till Plastteknik Nordic 2017! Vi ställer ut Datacolor’s sortiment av kulörmätnings instrument samt mjukvaror i monter Datacolor E35.

Datacolor 20D

Aug 18, 2016

Datacolor 20D är en användarvänlig bärbara spektrofotometer som gör det möjligt att göra en noggrann färgmätning av ett brett utbud av prover - var som helst i butiken eller ute hos kunden.

Datacolor 20D med PAINT v. 2.x programvara ger bästa första matchning på marknaden - vilket sparar tid och pengar.

http://www.datacolor.com/2016/08/18/new-datacolor-20d-portable-retail-color-matching/

Nya Datacolor 200

Apr 12, 2016

Genom att designa om instrumentet är installationen av Datacolor 200 avsevärt förenklats. Behovet av kalibrering har minskats från var 8 timmar till varannan vecka. Datacolor 200 har en sfär geometri, i kombination med automatisk glans detektering, säkerställer instrumentet korrekt färgmätning av antingen plana, glänsande eller texturerade prover för perfekt färgformulering. Dessutom har den kompakta design med integrerad tillbehörslådan och serviceindikator som gör den idealisk för användning i detaljhandeln.

http://www.datacolor.com/2016/04/05/new-datacolor-200-for-retail-paint-assures-perfect-color-measurement/

Nästa generation Spektrofotometrar

Oct 7, 2015

Datacolor 800 Familj: Datacolor 800 familjen är nästa generation av marknadens enda riktiga “Close tolerans” spektrofotometer som säkerställer att färgen kan överföras digitalt. 800 familjen har en kamera för perfekt prov placering. Serien är helt bakåtkompatibel med den befintliga flottan av Datacolor 600 spektrofotometrar. Datacolor 850, som inkluderar transmissionsmätning kapacitet utöver reflektions, kommer att finnas tillgängliga i januari 2016.

Datacolor 500 Familj: Datacolor 500 familjen erbjuder ett ekonomiskt alternativ för en högpresterande spektrofotometer med förbättrad hastighet och avancerad teknik, samtidigt som man garanterar kompatibilitet med den befintliga flottan av Datacolor 400 instrument. Datacolor 550, ett nytt tillskott till Datacolor serien, är en kostnadseffektiv transmission och reflektansinstrument och kommer att finnas tillgängliga i januari 2016.

Både 800 och 500 familjer har en ny färg LCD-skärm som visar kalibreringsstatus och instrumentets inställningar för att möjliggöra större förtroende för mätresultat. Med en inbyggd processor, kan instrumenten nu enkelt valideras genom fjärrdiagnostik, vilket möjliggör snabbare support. Instrument tillgänglighet har också utökats med införandet av en Ethernet-port, vilket möjliggör samtidig anslutning av flera datorer. Prestandaförbättringar har genomförts samt att möjliggöra realtid provmätning inom en global Citrix eller Terminal Server-miljö.

http://www.datacolor.com/2015/10/06/datacolor-introduces-next-generation-of-high-performance-spectrophotometers-for-precise-color-measurement/

Nya PAINT 2 för färgbutik

Mar 24, 2015

Med lanseringen av PAINT v. 2.0, inkluderas samma färgmatchningsmotor som finns i Datacolor Match Pigment 3.

Mjukvaran gör det nu möjligt att uppnå samma höga kvalitets matchningarna som fås på färglaboratorier. Dessutom ger den nya databasteknik problemfria uppdateringar online.

Uppgraderingen innehåller även en ny streckkod som förhindrar “mistints” genom att matcha UPC-koder för att säkerställa att korrekt bas är vald före dosering. Denna kontroll begränsar fel dosering.

http://www.datacolor.com/2015/03/24/datacolor-announces-paint-v-2-0/

MATCH TEXTILE 2.0

Mar 10, 2015

Datacolor MATCH TEXTIL version 2.0 ger överlägsen första skottet matcher med hjälp av avancerad färgmatchning teknik och dess state-of-the-art Smart Match® algoritmer. Den tid som krävs för att utveckla nya färgrecept reduceras med upp till 50 procent, vilket resulterar i snabbare genomströmning, minskad råvaruförbrukning, och mer tid för operatörerna att fokusera på andra mervärdes uppgifter.

Med utökade datautbyte kapacitet, Datacolor MATCH TEXTIL version 2.0 gör det möjligt för användare att överföra färgreceptdata genom hela leveranskedjan, effektivisera färg utvecklingsprocessen. Dessutom sparar avancerad funktionalitet och länkar kunden formuleringskrav till motsvarande jobb, vilket gör att användarna kan fatta korrekta beslut färg snabbt, och minimerar avfall genom att minska fel.

Uppgraderingen innehåller även en interaktiv handledning och användartips som guidar användaren genom programvaran. Denna intuitiva funktion förbättrar den totala användarupplevelsen, ökar produktiviteten och sänker inlärningskurvan för färgformulering. Nya och avancerade funktioner förklaras i detalj och möjliggöra deras omedelbar användning.

http://www.datacolor.com/2015/03/10/datacolor-meets-todays-dyehouse-needs-with-release-of-datacolor-match-textile-version-2-0/

CHECK 3 portabelt instrument

Feb 10, 2015

CHECK 3 bärbara spektrofotometer fortsätter Datacolor’s tradition av best-in-class färgmätprestanda . Förbättrad användarvänlighet inkluderar ett nytt modernt användargränssnitt , förbättrad Bluetooth-funktionen , och belyst provport.

  • Exceptionellt mätprestanda
  • Upplyst prov genom porten för exakt positionering
  • Ny instrumentdesign med horisontell orientering
  • Bluetooth och USB support
  • Perfekt för att matchning och kvalitetskontroll inom färg, coating , plast och textilindustrin.

PDF Datacolor Check 3

http://www.datacolor.com/2015/02/10/datacolor-announces-check-3/

Datacolor 45 portabelt instrument

Jun 3, 2014

Datacolor 45G CT ger fullständig kontroll för de mest krävande behov i färgkedjan. Med bästa repeterbarhet och överensstämmelse mellan instrument, är Datacolor 45G CT den enda portabla 45/0 spektrofotometer som erbjuder snäva toleranser (“CT”) kontroll för både färg och glans. Som ett resultat, kan tillverkare nu uppnå mycket nära enighet bland alla 45G CT instrument i sin flotta eller leveranskedjan, vilket möjliggör en konsekvent digital kommunikation av standarder och en kortare time-to-market process. Den inbyggda 60 ° glansmätare möjliggör samtidig styrning av färg och glans, vilket möjliggör snabb upptäckt av utseende obalans i produktionen. Det är det perfekta verktyget för fordonsindustrin inre delar och hårda varor, och som en referenskvalitet 45/0 instrument för laboratorieapplikationer.

Datacolor 45G ger samtidig styrning av färg utseende och glans med bäst-i-klassen repeterbarhet, även på strukturerade ytor. Förutom att presentera en inbyggd 60 ° glansmätare, gör det också glans samband med fristående glossmeters för flexibel kommunikation med distributionskedjan. Den 45G är perfekt för inspektion och kontroll av totala färg utseende hårda varor, hemelektronik, stora apparater och andra tillämpningar som involverar plastdetaljer, målade ytor och bandlackering.

Datacolor 45S ger mycket noggrann färgåtergivning kontroll för att uppnå ett nära samband med visuell bedömning. Det är bäst lämpad för applikationer där färg utseende måste kontrolleras, men arbetsflödet kräver andra än 60o glans eller ingen glans kontroll. Instrumentet innehåller inte en glansmätare. De 45S ger en utmärkt kombination av prestanda och värde och är idealisk för inspektion och kontroll av färg utseende hårda varor, byggmaterial och andra tillämpningar som involverar plastdetaljer, målade ytor och bandlackering.

http://www.datacolor.com/2014/01/14/datacolor-pioneers-digital-color-communication-with-introduction-of-450-handhelds/

⬅ Föregående 1 av 2 sidor Nästa ➡